Helyi közélet

2019.04.01. 18:16

"Az aláírásgyűjtési akciónk május végén zárul"

Nyíregyháza - Harc a korrupció ellen, a tisztességes közéletért és az igazságos társadalomért címmel tartott sajtótájékoztatót hétfőn délután Nyíregyházán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő és Lövei Csaba, a városi közgyűlés független tagja.

Nyíregyháza - Harc a korrupció ellen, a tisztességes közéletért és az igazságos társadalomért címmel tartott sajtótájékoztatót hétfőn délután Nyíregyházán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő és Lövei Csaba, a városi közgyűlés független tagja. – Hamarosan célegyenesbe fordul az Európai Ügyészségért zajló aláírásgyűjtés. Országjárást tartunk, a lehető legtöbb településen szeretnénk tájékoztatni az embereket arról, miért végezzük ezt a munkát, majd a petíció aláírására kérni őket. Az aláírók száma már átlépte a félmilliót, több ezer érkezett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből is. Aki nem találkozik aktivistáinkkal a közterületeken, az internetről is letöltheti az ívet. Az aláírásgyűjtési akciónk május végén zárul – mondta Hadházy Ákos. Lövei Csaba szerint bár Nyíregyházán volt olyan ügy, amely bírósági szakaszba került, jogerős ítélettel zárult, és az érintett már a börtönbüntetését tölti, számos más helyi ügy hosszú idő óta az ügyészség útvesztőit járja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában