Helyi közélet

2019.04.03. 08:13

Hárman megsérültek a kállósemjéni balesetben - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. április 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. április 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kedden tíz alkalommal vonultak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói szabadtéri tűzhöz. Beszterecen két hektáron égett foltokban a száraz fű. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók vonultak a tűzesethez, egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Ópályiban egy templom udvarán hasadt le több fa ága, Szabolcsbákán az úttestre dőlt egy fa. A mátészalkai és a kisvárdai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a fákat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi kedd délután Kállósemjénben, a Kossuth utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak. A mentők három embert kórházba szállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában