Helyi közélet

2019.04.11. 10:24

Háziversenyt rendez a nyírteleki egyesület

Nyírtelek, Vasmegyer - Az idén is megrendezi a tagjai számára a hagyományos Pontyfogó Kupát a Nyírteleki Sporthorgász és Természetvédő Egyesület.

Nyírtelek, Vasmegyer - Az idén is megrendezi a tagjai számára a hagyományos Pontyfogó Kupát a Nyírteleki Sporthorgász és Természetvédő Egyesület.A verseny iránt érdeklődő tagok már most beírhatják a naptárukba, hogy a megmérettetés május 1-jén 6 órától 14 óráig tart majd a Vasmegyeren található Red Carp Lake horgásztónál, amit korábban Bőve-tóként ismertek a horgászok.

Az egyesület tagjai április 26-ig nevezhetnek az egyesület elnökségi tagjainál, Havacs Zoltánnál és Szabó Istvánnál. Horgászni a helyi szabályok szerint két bottal, botonként egy-egy szakáll nélküli horoggal lehet. Pontybölcső, nagy méretű merítő és sebfertőtlenítő használata kötelező.

Az intenzíven telepített bojlis tavon etetésre nem lehet erjesztett magokat használni, kivéve tigrismogyorót. A szervezők folyamatosan megmérik a kifogott halakat, díjazásban az első 5 helyezett horgász részesül.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában