Helyi közélet

2019.04.01. 15:58

Jótékonysági koncert a sérült fiatalok javára

Nyíregyháza - Édith Piaf és Barbra Streisand zenei világa is hallható lesz azon a jótékonysági hangversenyen, amelyet a Patrónus Egyesület javára ad Szíj Melinda április 13-án 18 órakor Nyíregyházán a Kodály Zoltán Általános Iskola koncerttermében.

Nyíregyháza - Édith Piaf és Barbra Streisand zenei világa is hallható lesz azon a jótékonysági hangversenyen, amelyet a Patrónus Egyesület javára ad Szíj Melinda április 13-án 18 órakor Nyíregyházán a Kodály Zoltán Általános Iskola koncerttermében. Az énekesnő két évvel ezelőtt már adott egy nagy sikerű hangversenyt Nyíregyházán, s a nagy érdeklődés miatt fogadta el az idei felkérést is. Az 1995-ben megalakított Patrónus Egyesület számos feladatot vállal a megye hátrányos helyzetű fiataljainak megsegítésére. Nyíregyházán 2004 óta egy lakóotthont is működtet, ahol nyolc értelmileg sérült személy bentlakásos ellátását valósítja meg. Az otthon megváltozott munkaképességű lakói gyertyaöntéssel foglalkoznak. A Patrónus Egyesület a jótékonysági koncert bevételéből a sérült fiatalok nyári üdültetését szeretné támogatni.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában