Helyi közélet

2019.04.08. 13:57

Ne higgyen a szemének!

Nyíregyháza - Hazánk első számú országjáró bűvészillúzió-­show-ja a megyeszékhelyre érkezik.

Nyíregyháza - Hazánk első számú országjáró bűvészillúzió-­show-ja a megyeszékhelyre érkezik.A Magic Show Magyarország első olyan országjáró bűvész- és illúzió­műsora, amely 2018-ban több mint 10 ezer nézőt – fiatalokat és időseket egyaránt – szórakoztatott tizenhat városban. Hatalmas érdeklődést övezte a show-t, melyek része varázslat, a gondolatolvasás, a manipuláció és számos, a tudomány által megmagyarázhatatlan produkció. Az idén harmincöt állomásos turnéra indultak a művészek, hogy új műsorukkal ismét ámulatba ejtsék a közönséget.

Dupla előadás

Aki eddig legfeljebb a tévében látott embereket eltűnni, majd a semmiből előbukkanni vagy gondolatolvasót „munka” közben, esetleg levegőben lebegő tárgyakat, az most testközelből élvezheti a lélegzetelállító, mozis trükköket nélkülöző előadást. Sőt, a legszerencsésebbeket a művészek bevonják a mutatványokba, így a saját bőrükön tapasztalhatják meg, milyen érzés részese lenni az illúziónak.

A Magic Show április 13-án szombaton Nyíregyházára érkezik, a Váci Mihály Kulturális Központban 14 és 18 órától várják az illúzióra szomjazó publikumot.

Felkészült élete legvarázslatosabb estéjére? Csak azt hiszi…  

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában