Helyi közélet

2019.04.05. 10:50

Negyedszázados dicső menettánc-történelem

Dombrád - Kötetlen beszélgetésre is nyílt alkalmuk a régi és az új csoporttagoknak.

Dombrád - Kötetlen beszélgetésre is nyílt alkalmuk a régi és az új csoporttagoknak.

Fennállásának 25. évfordulója alkalmából jubileumi ünnepséget ren­dezett a Dombrádi Móra Ferenc ­Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Fantasy Majorette csoportja nemrég a művelődési ­házban. Oncsó Brekk Zsuzsanna, volt mazsorettes szavalata után a rendezvényt Almásiné Puskás Ágnes intézményvezető nyitotta meg, ünnepi köszöntőt pedig Kozmáné Kasza Veronika, a település polgármestere mondott.

Időutazás fotóval, videóval

Mielőtt Pellei Zoltánné csoportvezető egy kis „időutazásra” hívta volna a jelenlévőket, Lakatos Kovács Dóra az egykori mazsorettek nevében felidézte, mit is jelentett számukra, hogy a Fantasy tagjai lehettek.

Képekről és videófelvételekről ezután ismerhették meg a jelenlévők az eltelt negyedszázad eseményeit, majd következett a várva várt gálaműsor. A fináléban az egykori mazsorettek is színpadra vonultak, és közel nyolcvanan énekelték együtt a Boldog születésnapot kezdetű dalt Vincze Enikő egykori tag vezetésével.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában