Dombrád

2019.05.30. 10:24

Az év pedagógusa Dombrádon

A kitüntető címet az idén Bodnárné Nagy Erzsébet kapta.

Dombrád képviselő-testülete tavaly határozott arról, hogy minden évben „Dombrád Év Pedagógusa” címet adományozza annak a pedagógusnak, aki a város valamelyik köznevelési intézményében legalább tíz éven át dolgozik, munkáját kiemelkedően végzi, törekszik az oktatás színvonalának, hatékonyságának emelésére, erkölcsileg és szakmailag feddhetetlen és példát mutat az ifjúság számára. A kitüntető címet az idén Bodnárné Nagy Erzsébet kapta.

Bodnárné Nagy Erzsébet Kozmáné Kasza Veronika polgármestertől vehette át a kitüntető címet

Bodnárné Nagy Erzsébet 1990-ben kezdett el tanítani a Dombrádi Móra Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában. A biológia-technika szakot később matematikával egészítette ki, és bekapcsolódott a gimnáziumi oktatásba is. A kezdetektől osztályfőnöki feladatokat lát el. Olyan tanár, akire mindig lehet számítani, aki pontos, precíz választ ad minden kérdésre, és a helyzeteket mindig a legnagyobb higgadtsággal, jó szándékkal és emberséggel kezeli. Hozzáértése, szakmai tudása mindenki számára elismerésre méltó, és ezt a tudást évtizedeken át lelkiismeretesen adja át a fiataloknak, szűnni nem akaró lelkesedéssel és nagy szakértelemmel tanít.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában