Terelés

2019.05.10. 15:15

Erre figyelj, ha buszra ülsz szombaton Nyíregyházán

Május 11-én, szombaton a „City Walk” elnevezésű rendezvény miatt Nyíregyházán 13 órától 18 óráig lezárják a Dózsa György utca Vay Ádám krt. és Nyár utca közötti szakaszát.

Fotó: KM-archív

Az 5A, 7 és 18 jelzésű helyi autóbuszok kerülő útvonalon közlekednek.

A kerülő útvonal a Bujtos u. elnevezésű megállóhelytől a Hunyadi utca – Pazonyi tér – Korányi Frigyes utca, illetve vissza a Korányi Frigyes utca – Pazonyi tér – Hunyadi utca – Bujtos utca. Az autóbuszjáratok a végállomásig közlekednek, de a Kodály Zoltán Általános Iskola, Nyár u., Pazonyi tér elnevezésű megállóhelyeket nem érintik.

A 14-14F jelzésű helyi autóbuszok a Búza tér elnevezésű megállóhelytől a Kossuth utca – Ferenc krt. – Korányi Frigyes utca útvonalon, illetve vissza Korányi Frigyes utca – Ferenc krt. – Kossuth u. – Búza tér kerülő útvonalon közlekednek a végállomásig. A járatok nem érintik a Vay Ádám krt., Nyár u., illetve vissza irányban a Pazonyi tér, Nyár u., Vay Ádám krt. elnevezésű megállóhelyeket.

A kerülőúton közlekedő helyi autóbuszok az útvonalon lévő minden helyi és helyközi menetrend szerinti autóbusz-megállóhelyen megállnak. A Nyírpazony irányába közlekedő helyközi járatok az Autóbuszállomás – Mező u. – Rákóczi u. – Kossuth u. – Ferenc krt. – Pazonyi tér útvonalon közlekednek. A járatok nem érintik a Nyíregyháza, Vay Ádám krt., illetve vissza irányban a Nyíregyháza, Pazonyi tér, Nyíregyháza, Vay Ádám krt. elnevezésű megállóhelyeket. A kerülőúton közlekedő helyközi autóbuszok az útvonalon lévő minden helyközi menetrend szerinti autóbusz megállóhelyen és a Pazonyi téri abc elnevezésű helyi megállóhelyen is megállnak.

Forrás: emkk.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában