EP-választás

2019.05.29. 15:28

FIDESZ: Az emberek a biztonságot, a bővülő munkalehetőségeket, a magyar gazdaság teljesítményét értékelték

Az EP- választás megyei eredményét értékelték Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánypárti országgyűlési képviselői: dr. Tilki Attila, dr. Vinnai Győző, dr. Simon Miklós, dr. Seszták Miklós, Kovács Sándor, és Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke.

A kormánypárti politikusok megköszönték a szavazók bizalmát, szerintük a választók többsége a nyugodt, erős és stabil kormányzás mellett tette le voksát vasárnap. Úgy fogalmaztak: az emberek a biztonságra, a bővülő munkalehetőségekre, a magyar gazdaság teljesítményére ikszeltek a szavazófülkékben.

Az eredmények azt üzenik, hogy szavazóik kiálltak a keresztény értékek megóvása mellett, és elutasítják az illegális migrációt. Elhangzott továbbá, hogy a szabolcsi választókerületek mindegyikében, magas részvétel mellett az első helyen végzett a kormánypárti szövetség listája.

Az összes megye és a fővárosi szavazatok összesítésében, a Fidesz a második legtöbb voksot megyénkben kapta. A képviselők kiemelték pártjuk hasonló szervezettséggel, összetartással és hiteles munkával készül a helyhatósági megmérettetésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában