Helyi közélet

2019.05.01. 16:56

Bulisan telt a munka ünnepe Nyírbátorban

Nyírbátor - Az idei majálisokon is főszerepet kaptak a finomságok, a kulturális és sportprogramok, illetve a sztárvendégek.

Nyírbátor - Az idei majálisokon is főszerepet kaptak a finomságok, a kulturális és sportprogramok, illetve a sztárvendégek.

Frissen főtt és sült finomságokkal fogadta vendégeit a sátrában a frissen alakult Szalkafitt Ifjúsági és Közösségfejlesztési Egyesület, a Spartan Training Group és az Exit1 Egyesület a mátészalkai majálison, ahol a fúvószenekari ébresztőt labdarúgótorna, a helyi művészeti csoportok bemutatója, néptáncelőadások és koncertek követték. Tömegeket vonzott a városi strand és az uszoda előtti térre a fény városában a Talán Teátrum előadása, az AK26, az Animal Cannibals, Zoltán Erika és Balázs Pali fellépése. – Ismét remek és az időjárás kegyeinek köszönhetően minden szempontból derűs, közösségépítő rendezvénynek lehettünk részesei szerdán – nyugtázta Bodó Sándor, a sportbarátokat tömörítő Szalkafitt elnöke.

Csak a helyszín változott

Nyírbátor önkormányzata esős időjárástól tartva helyszínt módosított: a Papok rétje helyett a fürdő melletti fedeles lovardában rendezték meg a városi mulatságot, amelyről nem hiányozhatott a helyi Nyugdíjas Értelmiségiek Egyesülete sem. – Jót kacagtunk a kabarén, élveztük a tánc- és kutyás bemutatókat, megdobogtatta szívünket a Szívtiproll. A főzőversenyen ízletes gulyást készítettünk, a színpadon néptánccal és népdalokkal arattunk sikert. Fontos, hogy a mai divatzenék, modern táncok és gyorsételek világában is őrizzük, ápoljuk a hagyományainkat, úgy gasztronómiai, mint kulturális területen! – hangsúlyozta Tóth Árpádné, a civil szervezet elnöke.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában