Pofátlan szabolcsi parkolások

2019.05.21. 14:00

Mátészalkán és Nyíregyházán kimaxolták, rögtön 4 helyet is elfoglaltak a parkolóban!

Arra kértük olvasóinkat, hogy lepjenek meg minket néhány pofátlan parkolós képpel – jöttek is szép számban a fotók!

Mátészalkán egy nagy áruház parkolójában készült ez a kép: „Parkolj okosan! Nem 2, hanem 4 helyen...” – kommentálta a fotót Zoltán nevű olvasónk.

Ám nem csupán a mátészalkai nagy áruház parkolójában vannak gondok: Ezt a „sikeresen jó” parkolást ma fotóztam le – írja olvasónk. – Épp a kocsikban ültem mikor egy idősebb férfi parkolni készült . Kétszer próbálkozott be állni a családoknak fenntartott parkolóba... Ja, és az idős férfi egyedül volt...

Fotó: B. Mara

Néha pedig van az úgy, hogy a sofőr mindent parkolónak néz...

Hogy nem illik parkolni. (A régiség piacnál.)

 

Fotó: Gy. Sándor

Nyíregyházán is felbukkant egy egyszerre 4 helyet foglaló sofőr:

„A tesco parkolóban lőttem a képet. Ez is megér egy vállon veregetést. Egyszerre 4 helyet foglalt.” – írta olvasónk.

Fotó: T. Tamás

Pofátlan parkolók... Vagy mégsem?

Olvasónk felvetette a kérdést, mennyire megbízhatóak az ilyesfajta fotók, tényleg azt látjuk, amit látunk, vagy a körülmények szerencsétlen összjátéka megzavar minket?

Sajnos ez így nem tisztességes! Azért nem, mert csak a pillanatnyi helyzetet rögzíti, és nem lehet látni az előzményeket – írja olvasónk. – Nagyon háklis vagyok én is a rendetlenül parkolókra, akik nem törődve másokkal, több helyt foglalnak el a nekik egyébként szükségestől. DE! Velem is előfordult már hasonló eset, csakhogy azt nem én okoztam, hanem amíg távol voltam az autómtól a körülöttem lévők parkoltak olyan szerencsétlenül le, hogy a pillanatnyi felvételen teljesen úgy nézett ki, mintha én lettem volna a pofátlan, pedig ártatlan voltam. Olyan helyzet is van amikor a már ott parkolók csak annyi helyet hagynak, hogy mivel más hely nincs, oda kell beállni, igen ám de a mellettem parkolók nem a felfestésnek megfelelően álltak le, kb. 1,5 autónyi helyet hagytak, ha nem akartam tovább keringeni akkor oda kellett beállni egy autóval másfél autónyi helyre. Ezt a típusú parkolást ami ezen a képen látható egyetlen fotó alapján nem tisztességes elítélni, mert nem ismerjük az előzményeket.

Olvasónk hozzátette, hogy a roki parkoló, vagy a pázsiton parkoló autó egyértelműen elítélhető eset.

[gravityform id="4" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában