Helyi közélet

2019.05.02. 08:17

Nem unatkoztak a tűzoltók a munka ünnepén - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. május 1-jén történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. május 1-jén történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Személygépkocsi kereke kapott lángra Nyíregyházán, a Fazekas János téri parkolóban szerda hajnalban. A tulajdonos a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet egy kézi porral oltóval eloltotta, a tűzoltók egy gyorssugárral visszahűtötték a felhevült kereket, majd áramtalanították a járművet.

Nyírteleknél árokba hajtott egy személygépkocsi és közúti akadályt képezett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a közúti akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán járókelőket veszélyeztető májusfát távolítottak el a nyíregyházi hivatásos tűzoltók Nyíregyházán, a Törzs utcában gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével.

Gyulaházánál két személygépkocsi ütközött szerda délelőtt. A két járműben öten utaztak, három embert a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállítottak. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járművek áramtalanítását végezték el.

Fehérgyarmaton egy háromemeletes társasház homlokzatáról hullott a vakolat és veszélyeztette a járókelőket. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a meglazult darabokat eltávolították, személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az útról és fának csapódott egy kisteherautó Nyírcsaholynál szerda délután. A mátészalkai hivatásos áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


[related-post post_id="4221643"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában