Helyi közélet

2019.05.02. 16:35

Pátyodon ismét sikeres volt a majális

Pátyod - Az esőtől tartott leginkább Pátyod Község Önkormányzata, amikor sorrendben a 29. majálisára készült, amely hagyományosan a nagy környék legnagyobb, mindig programdús eseménye.

Pátyod - Az esőtől tartott leginkább Pátyod Község Önkormányzata, amikor sorrendben a 29. majálisára készült, amely hagyományosan a nagy környék legnagyobb, mindig programdús eseménye. Most először fedett nézőtérről is gondoskodtak a rendezők, de sátras elhelyezést kaptak az eseményen bemutatkozó helyi őstermelők és vállalkozók is, valamint a meghívott társ önkormányzatok, a területen tevékenykedő közigazgatási és rendvédelmi szervek csapatai is, akik főzőversenyen és sportvetélkedőkön mérték össze tudásukat.

A kilátogató családok komfortérzetét kirakodóvásár, vidámpark, motorostalálkozó és egész nap pöfögő kisvonat biztosította, az élményekről pedig a színpadon bemutatkozó gyermekek – óvodások, általános iskolai osztályok és az alapfokú művészeti iskolások – gondoskodtak produkcióikkal, amelyet délután a Kis Cipő, majd este a Hooligans együttes élő koncertje követett, hatalmas közönségsikerrel. A tűzijáték bónusz volt az egész napos programkavalkádra, amelyen a pátyodiak együtt ünnepeltek országgyűlési képviselőjükkel, Kovács Sándorral, valamint a megye és a járás első számú vezetőivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában