párt

2019.05.03. 18:21

Radikális lépéseket ígér a Mi Hazánk

Egy nemzeti radikális párt számára, amilyen a Mi Hazánk Mozgalom, elengedhetetlen, hogy hazánk magyar többségű ország maradjon, ezért több kérdésben is fontos tisztán látni, rendet tenni.

Ilyen például a magyar-cigány együttélés problémája, amit sem a Gyurcsány-, sem az Orbán-kormány nem tudott megfelelően orvosolni – mondta el nyíregyházi sajtótájékoztatóján Apáti István, a párt országgyűlési képviselője, majd a legégetőbb tennivalók között említette a cigánybűnözés megfékezését, a megélhetési gyermekvállalás felszámolását, a szociális juttatásokkal való visszaélések megakadályozását, a bentlakásos iskolák és iskolai szegregáció bevezetését.

– Nem támogatjuk, hogy gyerekek szüljenek gyerekeket, ezért bizonyos életkor előtti gyermekvállalás esetén egyes ellátásokat megvonnánk, a harmadik gyermek utáni szociális és családtámogatási juttatások folyósítását pedig munkaviszony meglétéhez kötnénk.

Törvénymódosításokkal és új törvényekkel kívánjuk elérni azt is, hogy a szegény, megvásárolható tömegek kiszolgáltatottságával ne tudjanak visszaélni a politikai pártok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában