lomos

2019.05.11. 10:39

Tavaszi lomtalanítás Kisvárdán

A város önkormányzata és az Észak Alföldi Környezetgazdálkodási Kft. az idén is megszervezi a tavaszi lomtalanítást: május 13–ától 17–éig a családi házas övezetben a kommunális hulladékszállítás napján, a lakótelepeken hétfőn, szerdán és pénteken.

Azt kérik, hogy a feleslegessé vált tárgyakat a családi házas övezetben a 120 literes gyűjtőedényzet, a lakótelepeken pedig az 1100 literes konténerek mellé helyezzék ki.

Nem helyezhető ki: föld, építő nyag, építési törmelék, trágya, széna, szalma, gumiabroncs, akkumulátor, mérgező, tűz–és robbanásveszélyes anyag, szelektíven gyűjthető hulladék, állati tetem és minden olyan hulladék, amely a begyűjtést végzők testi épségét veszélyeztetik.

A lomtalanítás díjtalan. A hulladékot a közterületen úgy kell elhelyezni, hogy az a jármű– és gyalogos forgalmat ne akadályozza, a szállítóautó jól meg tudja közelíteni, a zöldterületeket és a növényzetet ne károsítsa, és ne idézzen elő balesetet vagy kárt.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában