Életre kelt a konténer!

2019.05.22. 11:01

Valóságos nyíregyi X-akta lett abból, hogyan és miért került oda ez a kuka

A Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban bukkant fel egy feltöltött fotó egy autót becserkésző kukáról hétfőn. A fotó készítője azt írta, ez a látvány fogadta reggel, és fogalma sincs, hogyan kelhetett életre ez a kuka. Beindultak a találgatások, meglepően nagy vitát kavart a kép.

A csoporttagok első gondolata a szél volt: mivel vasárnap igen erősen tombolt, a kommentelők arra tippeltek, hogy szépen az autóhoz fújta a sárga kukát.

Ezt talán még el is fogadnánk, de aztán jött a cáfolat: Lehetetlennek tartom, mert falak között van ez a kuka – írta a fotó feltöltője, majd hozzátette: – Bár egy L alakú fal rendszerből kifújhatta a szél...

Beindultak persze a poénkodások is: A képen látható, amint a falak közt élő szelektív kuka becserkészi a zsákmányt, melynek vadász ösztöne csak a tomboló szeles időben jön elő – írta egy kommentelő.

Hideg volt és összebújtak... Ennyi – írta egy másik, amihez gyorsan hozzátette valaki: Akkor ne lepődjünk meg, ha sok kiskuka lesz pár hónap múlva...

(Bár valószínűbb, hogy a kuka és az autó szexuális kalandjából inkább szemétszállító autó születhet...)

A szemetes kuka kerekeinél van valami kis fém pöcök, ha rátaposol, rögzíti és nem fog jönni-menni ide-oda. Tessék használni... – tanácsolta valaki a fotó feltöltőjének.

A szemétszállítók nem tehették

És akkor egy kukás rakodó is hozzászólt a fotóhoz, aki igen meglepő dolgot írt:

Én rakodó vagyok, de nem tudom, hogy kerülhetett oda – írja. – Látszik a képen, hogy az a kuka direkt lett odarakva. A kukások nem rakhatják a kocsidhoz, mert kijelölt szigetek vannak, és kamera is van a kukásautón. Szerintem egy rossz akaród tehette, vagy valaki megviccelt. Persze ez nem is olyan vicces, hiszen akár károd is keletkezhetne a dologból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában