csukrán misi

2019.06.28. 07:19

Az idén is lesz edzőtábor

Egy fóti diák is érkezik majd a Csukrán-pályára a nyári edzőtáborba.

Évek óta látogat beteg gyermekeket Újfehértón Csukrán Mihály sportszervező a kis sportolóival együtt. Játékot és egyéb ajándékokat is visznek a kis betegeknek, hogy kellemes perceket szerezhessenek nekik.

A napokban is felkerestek egy ötesztendős kisfiút. Az eredetileg tervezett időponthoz képest végül egy hét múlva lett valóság a látogatás, ugyanis kigyulladt a bojler, s az édesanyát és a tartósan beteg gyermekét kórházba kellett szállítani.

Két kilogramm aprópénz

A látogatáskor játékokat és süteményeket is vittek magukkal az ifjú vendégek, valamint egy perselyben két kilogramm aprópénzt is felajánlottak. Július közepén a Csukrán-pályán megkezdődik a már hagyományos nyári edzőtábor.

A tíznapos tábor során sokat sportolnak majd a fiatalok, akik között ott lesz még egy fóti diák is. A beteg édesanya nem tud a vakáció alatt gyermekével foglalkozni, ezért kérte meg Csukrán Mihályt, aki nemcsak szakmai tanácsokat, de szállást is ad a messziről érkező fiatalnak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában