Pofátlan szabolcsi parkolások

2019.06.25. 15:28

„Ez igazán szánalmas...” – A szabolcsi autók továbbra sem találják a helyüket a parkolókban

Következzen a hét legtöbbet lájkolt, fújjolt, támadott és kattintott cikke, a Pofátlan Szabolcsi Parkolások újabb fejezete: bizony ezúttal is terítékre kerül néhány igazi gyöngyszem.

Olvasónk az Univerzum háta mögül küldte a következő képet:

Továbbra is Nyíregyháza: a László utcai Intersparnál készült a következő kép:

A következő képhez csak annyit írt a kép beküldője: „Ez igazán szánalmas”.

A Spar alatti parkolóból futott be a következő fotó, ahogy a kép készítője írja: „Parkolási csúcs a megállni tilos táblánál...”

„Mátészalkán is vannak parkoló művészek.”

Visszatérve Nyíregyházára, az Őszőlő utcáról futott be a következő kép. A fotó küldője azt írta, nem egyedi az eset, rendszeresen elállják a kapubejárót.

Dózsa György utca...

Ungvár sétány: „Amikor valaki nem tudja, mekkora autóval jár...”

Kit érdekelnek ezek az idétlen parkolásos cikkek? – írja János nevű olvasónk. – Ha ennyire zavar, akkor ki kell állni minden parkolóhoz. Bárcsak ez lenne az emberiség legnagyobb baja... – zárta levelét János, aki egy művészi alkotással is megtoldotta közlendőjét:

Bajok a Stadion körül?

Ha pofátlan parkolókat akarunk látni, a Stadion háta mögött üres a parkoló, viszont a garázsok mellett az úton a rosszul parkoló kocsik egyirányúsítják a forgalmat, pedig csak 30 méterrel van távolabb a normális parkoló... – írja egy másik olvasónk.

Tibor nevű olvasónk pedig azt vetette fel, ha a pakrolók felfestése merőleges lenne az útszéléhez, kevesebb lenne a rossz parkolás. Igaz, 2 parkolóhely kiesne a sorból.

[gravityform id="4" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában