távhő

2019.06.07. 12:31

Tíz százalékkal bővítette fogyasztói körét a Nyírtávhő

A korszerűsítéseknek köszönhetően nő a megyeszékhely távhőellátásának üzembiztonsága, csökken a hőfelhasználás.

Fotó: pixabay

„Távhőfejlesztés – Energiahatékonyság és a modern város” címmel rendezett regionális távhőkonferenciát a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségével közösen a Nyírtávhő Kft. pénteken Nyíregyházán.

A szolgáltatást érintő aktualitásokkal foglalkozó 14. szakmai találkozón szó esett az energiahatékony, zöld, megfizethető, ügyfélbarát szolgáltatási stratégiáról, a modern városok távhőszolgáltatásának létrehozásáról és fenntartásáról, valamint a 2021. utáni energiastratégia, fejlesztéspolitika előkészítéséről.

Az eseményt megelőző sajtótájékoztatón Joó László igazgató elmondta: a Nyírtávhő Kft. tevékenysége kulcsfontosságú Nyíregyháza lakosságának és intézményeinek hőenergia-ellátásában. A társaság a meglévő ügyfelek megtartása mellett új bekapcsolásokkal csaknem 10 százalékkal bővítette fogyasztói körét, így mintegy 16 ezer lakás és ezer intézmény, egyéb közületi fogyasztó hőellátását biztosítja.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában