Kamerák vigyázzák a biztonságot

2019.08.30. 14:43

34 kamera figyeli ezentúl a Vásárteret a Tokaji úton

A NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. a Tokaji út 4. szám alatti Vásártér területén térfigyelő kamerarendszert épített ki.

Az árusítók és vásárlók fogadására nyitva álló területen, az eladás-vétel tevékenység zavartalanságának és ellenőrizhetőségének érdekében, továbbá a területen tartózkodók személyes biztonságának megőrzése, valamint a vagyonbiztonság érdekében elektronikus megfigyelőrendszert üzemeltetünk – írta a NYÍRVV közleményében.

34 db kamerát helyeztünk ki, melyek a következő helyszínekre kerültek:

- Nagybani zöldség-gyümölcspiac és Állatvásár területére,

- Főbb kapubejárók,

- Nyilvános WC csoportok beléptetési helyszínére.

A Nagybani piac főbejáratához 4db rendszámfelismerő kamera került kihelyezésre, amely a továbbiakban az elektronikus beléptetésben segít. A Vásártér nyilvános WC csoportjai kiegészülnek érmés fizető automatával, amelynek helyszínére szintén kamerákat helyezünk ki.

Társaságunk fő célja, hogy a Vásártéren tartózkodók biztonságát növeljük, valamint az esetleges rongálásokat megfékezzük. A térfigyelő rendszer kialakítása közel 6 millió forintba került.

- NYIRVV -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában