Fidesz-KDNP-sajtótájékoztató

2019.08.22. 10:46

Ismét dr. Kovács Ferencet indítja polgármesterjelöltként a Fidesz

A Kossuth-szobor előtt csütörtökön Halkóné Rudolf Éva, a Fidesz és Tormássi Géza, a KDNP városi szervezetének elnöke bejelentette: „A Fidesz-KDNP egyhangú támogatásával dr. Kovács Ferencet jelöljük Nyíregyháza polgármesterének”.

A második ciklusát töltő városvezető megjegyezte: „Az elmúlt két ciklust eredményesnek és sikeresnek értékelem. Ehhez egy komoly, egységes csapatteljesítmény kellett. Ezalatt nem csak a polgármesteri hivatal, az önkormányzat dolgozóit értem, hanem mindazokat, akik részt vettek a város látványos fejlesztésében. Ezen az úton szeretnénk tovább haladni. Tele vagyunk hittel, reménységgel, és kellő szerénységgel várjuk, hogy a választópolgárok ismét megtiszteljenek a bizalmukkal. A 15 egyéni képviselői körzetben 3 új jelöltünk van Nagy Szabina (Jósaváros), Szenti Tibor (Hímes) és Gagna Csaba (Kertváros) személyében. A többi helyen a jelenlegi képviselők indulnak jelöltként, ők a következők: dr. Adorján Gusztáv, Halkóné dr. Rudolf Éva, Andó Károly, Ágoston Ildikó, Jászai Menyhért, Tormássi Géza, dr. Rákóczi Ildikó, Tóth Imre, Mussó László, Vassné Harman Gyöngyi, Bajnay Kornél és dr. Tirpák György”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában