Szövetségben Nyíregyházáért

2019.08.27. 11:12

Szövetségben Nyíregyházáért-sajtótájékoztató: Élettel megtölteni a Hatzel teret

Egyéni önkormányzati képviselőjelöltjeink alkalmassága lehet a záloga Nyíregyháza nyugodt és békés fejlődésének. Mi megteremtettük azt az egységet, amire a nyíregyháziak már régen várnak, s aminek végül a legnagyobb nyertesei is ők lesznek – fogalmazott keddi sajtótájékoztatóján Jeszenszki András, a Szövetségben Nyíregyházáért polgármesterjelöltje.

Hangsúlyozta: számukra a város az első, és a városlakók elégedettsége a legfontosabb, ezért a képviselőik mindig elérhetőek lesznek. Koczkás László képviselőjelölt a 9. számú választókerületben a legfontosabb feladatnak nevezte a csapadékvíz-elvezetési gondok megoldását. – A Kert utca hihetetlen terhelés alatt van, a mentesítés egyik lehetősége, ha a keleti elkerülő használata ingyenes lesz. A Csillag utcai régi anyaóvó épületével valamit tenni kell, ahogy a Hatzel teret is újra élettel kell megtölteni, ehhez a lakosság javaslatait is várjuk. A Kert utcai, kórház környéki részeken pedig a parkolási nehézségek várnak megoldásra – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában