Szövetségben Nyíregyházáért

2019.08.30. 14:39

Szövetségben Nyíregyházáért-sajtótájékoztató: Élhető városrésszé váljon Örökösföld!

– Jelöltjeink alkalmassága lehet a záloga Nyíregyháza nyugodt és békés jövőjének, mi megteremtettük azt az egységet, amit a városlakók régóta vártak – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Lengyel Máté, a szövetség alpolgármester-jelöltje, aki az egész várost érintő fejlesztési célok közül kiemelte a virágos és zöld Nyíregyháza megteremtését, a Nyíregyházi Egyetemmel egy közös gazdaságfejlesztési stratégia kidolgozását, valamint a temetkezési költségek csökkentését.

Major József képviselőjelölt azt mondta, azért dolgoznak, hogy a választókerületében, az Örökösföldön rend, nyugalom és biztonság legyen. Ehhez rendezett, tiszta utcák, jó minőségű utak kellenek, ahogy a közbiztonság erősítése, a közvilágítás fejlesztése is elengedhetetlen. – Az energetikai korszerűsítés nagyon fontos, egy, a korábbiaknál korszerűbb és összetettebb panelprogramot kell elindítani, a parkolók és garázsok számát pedig úgy kell növelni, hogy az ne menjen a zöldfelületek rovására – sorolta és hozzátette: váljon emberközpontú, élhető városrésszé Örökösföld.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában