Szövetségben Nyíregyházáért

2019.08.23. 11:22

Szövetségben Nyíregyházáért-sajtótájékoztató: Parkolás, energetikai fejlesztés

Útfejlesztés, kertvárosias arculat kialakítása, valamint a közbiztonság növelése a legfontosabb célkitűzése a 12-es számú választókerületben a Szövetségben Nyíregyházáért önkormányzati képviselőjelöltjeként induló Lengyel Máténak – hangzott el pénteken Nyíregyházán a szövetség sajtótájékoztatóján.

A képviselőjelölt a megválasztása esetén többek között csapadékvíz-elvezetést, a Palánta és Lejtő utca szélesítését, meghosszabbítását ígérte. Bővítené a Vaskapu és a Lejtő utca kereszteződésében lévő zápor tározót, modern művelődési házat, parkot, játszóteret látna szívesen a Koszorú utcában. Bővítené a zöld sávok és a közösségi terek számát, felszámolná a parkolási gondokat, és kihelyezett rendőrőrsöt telepítene a Koszorú utca térségébe. A Lengyel Mátét bemutató Jeszenszki András, a Szövetség polgármesterjelöltje az elhangzottakhoz annyit tett hozzá, hogy visszavezetnék a helyi iparűzési adókedvezményt, a lakók igényei alapján az 1+ 1-es útépítési, útfelújítási programokat, valamint felülvizsgálják az építéshez kötődő hivatalos szabályozási dokumentumokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában