kelet-börze

2019.08.05. 14:00

Töltse fel a gardróbot az őszi tanévnyitóig!

Újra megnyitja kapuit augusztus 11-én a Continental Aréna, mely évek óta a Kelet-börzék helyszíne.

Fotó: Dodó Ferenc

Tombol a nyár, de hamarosan gondolnunk kell az őszre, az óvoda- és iskolakezdésre. A gyermekek rengeteget nőnek nyáron, és szeptemberben azt tapasztaljuk, hogy mindent kinőttek. Rövid a nadrág szára, szorít a cipő, kicsi a póló, pulcsi. Ráadásul a szülőknek meg kell vásárolniuk a tanszereket, iskolatáskákat is.

A Kelet-börze célja, hogy a szülők pénztárcájukat megkíméljék a drága bolti ruhák vásárlásától. Itt egy helyen a megszokott hatalmas kínálattal és választékkal várják a szervezők és az eladók az érdeklődőket.

A tinikre is számítanak: ők is felfrissíthetik ruhatárukat, hiszen ebben az életkorban előfordul, hogy már nem tetszik az előző évben hordott ruha, s újabbat szeretnének vásárolni.

Minőségi babaholmik

Sporteszközök között is lehet csemegézni: kerékpárok, görkorcsolyák, rollerek, gördeszkák, kismotorok, futóbiciklik is keresik majd gazdáikat, de természetesen játékokból is óriási lesz a kínálat!

A szervezők a gyerekek mellett a pocakos anyukákra, kismamákra is gondoltak, ők a börzén ­beszerezhetik a babakelengyét, bodykat, minőségi pelenkákat, babakocsit, kiságyat és autósüléseket is vásárolhatnak, vagy akár saját részükre kismamaruhákat, illetve szobai és lakásdekorációkat is.

Adományozni is lehet

Amíg a szülők csemegéznek a holmik közt, a gyerekek ingyenes programokon vehetnek részt: a kreatív sarokban óvónők irányításával gyönyörű munkák készülnek majd, de arcfestés és játszósarok is várja a gyerkőcöket.

A szervezők ezúttal is szívesen fogadják a felajánlásokat: kinőtt gyerekholmikat, játékokat, amelyekre otthon már nincs szükség. Eljuttatják olyan rászoruló családoknak, akiknek nagy szükségük van rá, ezúttal is a Nyírségi Életút Egyesület kapja a felajánlást.

Az apróságokat sem kell otthon hagyniuk a kismamáknak, nekik szoptató- és pelenkázóhelyiséget biztosítanak, illetve jól felszerelt büfé áll mindenki rendelkezésére.

Minden vásárlót várnak az arénába, hiszen mindig remek a hangulat, így a börze tökéletes családi program is mindenki számára. Azok, akik kedvet kaptak és szívesen árulnának, korlátozott számban még igényelhetnek asztalt az infovonalon Beánál.

KM


Tudnivalók

Időpont: augusztus 11., vasárnap 8–13 óra

Helyszín: Nyíregyháza, Continental Aréna

Ingyenes programok: kreatív sarok, arcfestés, játszóház

Infovonal: 06-20/33-98-630

Facebook: KELET BeaBörze

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában