A dramatikus zenét tessék ideképzelni!

2019.09.06. 20:49

„Ilyet még nem láttam...” – A hát hogy parkolnak ezektől a jaj, már megint béemvéig!

Nyíregyházán készült a következő fotográfia:

„Természetesen egy BMW-nek kell a két hely!” – írta a kép készítője.

Nyírbátorban is vannak gondok...

Ismét Nyíregyháza...

Nyilván BMW, aki ismét nem tud parkolni... (Vagy nem akar, mert én megtehetem...) – írta a fotós.

Ehhez kapcsolódóan kaptunk egy olvasói levelet, aki a BMW-ket szeretné megvédeni.

„Nagyon rossznak tartom ezekben a cikkekben, hogy folyamatosan fotókat tesznek ki magánszemélyek autóiról. A másik, hogy mindig a BMW szerepel a címekben mikor egy rossz Skodával is ugyan úgy bunkó módon tudnak parkolni.”

Ehhez csak annyit tudunk hozzáfűzni, hogy mi azt tartjuk rossznak, ha a magánszemélyek autói mások elől foglalják el a helyet, ugyanakkor még így is tiszteletben tartjuk őket, hiszen beazonosítható rendszám táblával egy sem kerül ki. Az olvasóinktól kapott fotókat pedig válogatás nélkül tesszük ki, nem pedig aszerint szelektáljuk, hogy meglegyen az egyensúly az autómárkák között. Ha ne adj isten rosszul parkoló BMW-ből többet fotóznak, akkor rosszul parkoló BMW-ből több is fog kikerülni, és ez persze a címadáson is meglátszik. Nem fogunk rosszul parkoló autófotókat kidobni azért, mert hé, túl sok már a BMW, ez inkább menjen most a lomtárba.

Egyébként mi sem hisszük, hogy autómárka függő lenne a rossz parkolás – a mentalitás a sofőrön, és nem az autótípuson múlik (nyilván, de ezt felesleges is magyarázni).

Miért fotóznak az emberek több rosszul parkoló BMW-t, mint másféle autót? Akár az is benne lehet a pakliban, hogy sokan féltékenyek, akiknek nincs BMW-je, így őket hamarabb kiszúrják, ha rosszul parkolnak. Egy a lényeg: bármilyen autód is van, Lamborghinid vagy trabid is lehet, légy tekintettel másokra is!

Szintén Nyíregyháza, nem túl jó minőségű, de annál érdekesebb fotó a Fazekas János térről...

Egy igazi gyöngyszem is befutott! Ismét Nyíregyházáról!

„Érdekes parkolás. Ilyet még nem láttam” – írta a fotó készítője.

[gravityform id="4" title="true" description="true"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában