Olvasónk írja

2019.09.04. 13:43

Megérdemlik a dicséretet Nyíregyháza építői

Forrás: KM-archív

Mennyit változott Nyíregyháza az elmúlt 50-60 évben! 1960 és 1980 között lakótelepek, gyárak, iskolák, áruházak, kórház, művelődési ház, színházépület, jó néhány éve újra nagy lendülettel szépül, fejlődik a város. Sóstón megújultak a fürdők, két szálloda született, látványos az állatpark, a falumúzeum.

A megyeszékhelyen új köntöst kapott a sportcsarnok, jégpálya készült, hamarosan átadják az uszodát, a városliget szebb, modernebb lett a Bujtoson, utak, járdák, kerékpárutak, körforgalom épült, megvalósult az iskolák, az óvodák, a bölcsődék, a középiskolák felújítása is.

Csak így tovább, ám „egy gondolat bánt engemet”: hol vannak a kivitelezők? Alig esik szó róluk a híradásokban, pedig nem csak úgy, maguktól nőnek ki a földből a dolgok… A generálkivitelező cég munkahelyi vezetői az alapozástól a kulcsátadásig mindig jelen vannak, olykor nyilatkozhatnának is, hiszen ők tudják a legjobban megvilágítani a technológiai folyamatokat, s bizonyára a melósbrigádoknak is jólesne, ha megdicsérnék a jó és szép munkájukat. Én 53 évet dolgoztam az építőiparban, mindig kinti munkahelyen, így jól ismerem az emberek erényeit, sikereit, gondjait, panaszait.

Nevelős Sándor építész, Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában