Sajtótájékoztató

2019.09.30. 11:14

MSZP-sajtótájékoztató: Esély a változtatásra

– Esélyt kapnak a magyar választópolgárok október 13-án arra, hogy változtassanak az életükön – kezdte hétfőn nyíregyházi sajtótájékoztatóját Komjáthi Imre, a Magyar Szocialista Párt alelnöke, aki az önkormányzati választás jegyében körúton vett részt megyénkben.

– Eljött az esély arra, hogy valódi vezetőket választhassanak a szavazók, szabad városok és szabad települések vegyenek körbe bennünket, a falvakban is megújuljon a vezetés. Még januárban megfogalmazódott, hogy a számos ellenzéki párt egy közös jelölt mögé sorakozzon fel. Ehhez sok-sok egyeztetés kellett, de több helyen sikerült megoldani. Ebből a szempontból Nyíregyháza példaértékű, hiszen összefogott az összes ellenzéki párt, és két civil szervezet is csatlakozott hozzájuk. Az ellenzéki összefogás ellenére az MSZP nem adja fel identitását, Arra kérjük a jelöltjeinket, megválasztásuk esetén alakítsanak ki jó kapcsolatot a szakszervezetekkel, hiszen a dolgozók érdekei elsődlegesek a számunkra – tette hozzá a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában