Sajtótájékoztató

2019.09.30. 14:39

Szövetségben Nyíregyházáért-sajtótájékoztató: Tiszta választást szeretnének

– Mint a 2014-es önkormányzati választáskor, úgy most is szórólapok és újságok sokasága jut el a választópolgárokhoz. Ezek között számolni lehet olyannal is, amely megtévesztő adatokkal, téves információkkal próbálja majd lejáratni az induló képviselő-jelölteket – osztotta meg aggodalmait kedden nyíregyházi sajtótájékoztatóján Lövei Csaba, a Szövetségben Nyíregyházáért önkormányzati képviselőjelöltje.

Majd így folytatta: – A nyíregyházi ellenzék két lépést tett a tiszta választások érdekében. Az egyik, hogy a képviselőjelöltjei kikérték az erkölcsi bizonyítványukat, valamint igazolással rendelkeznek arról, hogy nincs köztartozásuk. A másik lépés, hogy egyeztettünk a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vezetőjével, akit arra kértünk, hogy a járőröző munkatársai igazoltassák a szórólapokat terjesztő személyeket, ellenőrizzék, hogy van-e a kiadványokon impresszum, vagyis lehet-e tudni, ki a kiadó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában