Szövetségben Nyíregyházáért

2019.10.10. 16:56

Immár Nyíregyházán is „virít” a Dália

Rózsaszín szalaggal átkötött, hatalmas dobozzal érkezett Nyíregyházára csütörtökön Varga-Damm Andrea országgyűlési képviselő, hogy a Dália csoport vezetőjeként átnyújtsa azt az ellenzéki pártszövetség polgármesterjelöltjének, Jeszenszki Andrásnak.

– Norvégiában az állam minden családnak, ahová újszülött érkezik, egy kis dobozzal kedveskedik, amely tele van hasznos babaholmikkal. Ennek mintájára született meg a Dália-doboz, amit október 13-a után hazánk minden olyan településén megkapnak majd a kisgyermekes párok, ahol a jelenlegi ellenzéki polgármesterjelölteknek szavaznak bizalmat a választók. Bízom benne, hogy Nyíregyházán is lesz erre mód és lehetőség. A Dália kampány természetesen nem merül ki ennyiben, valamennyi ellenzéki párt szívügyének tekinti egyebek mellett a nők esélyegyenlőségének elősegítését, a szociális biztonság megteremtését, a társadalmi szemléletformálást – hangsúlyozta Varga-Damm Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában