sóstózoo

2019.11.15. 13:33

Akadálymentes étlap a Hotel Pangeában

A Nyíregyházi Állatpark fontos küldetésének tartja a fogyatékossággal élők számára az akadálymentesített környezetet, s az elmúlt években számos fejlesztés történt hogy mindenki maximális kényelemben érezze magát, a 35 hektáros területen; 4 km mozgáskönnyített útszakasz, a Zöld piramis-Ócenárium akadálymentesített liftje, mind-mind a látogatók komfortérzetét szolgálja.

Fotó: sóstózoo

A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesületével évek óta komoly partnerkapcsolatunk van, többek között a TapogatóZoo állatkerti

rendezvény keretében szoktak kilátogatni hozzánk, ahol tapintás útján ismerkedhetnek meg az egzotikus állatokkal és a körülöttünk élő csodálatos állat és növényvilággal.

Az egyesület elnöke, Nemes-Nagy Tünde és a Hotel Pangea szálloda vezetője, Czifrik Viktória (b)

Az egyesületnek hála újabb lehetőség adódott, aminek segítségével megkönnyíthetjük vendégeink itt tartózkodását; a mai naptól állatkerti szállodánk, a Hotel Pangea akadálymentes étlap és itallappal rendelkezik, melyben 24-es betűtípussal síkírásban és Braille írásban, tapintás útján olvasható állandó éttermi kínálatunk.

Köszönjük a segítséget a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Beregi Egyesületének, hogy elkészítették éttermünk számára az akadálymentes

étlapot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában