"Mit mondhatnék? Köszönöm!"

2019.11.27. 14:07

Elhagyta a pénztárcáját benne nem kevés pénzzel Nyíregyházán – Meglepő dolog történt!

Nemrégiben felkerestem a Tiszántúli Takarékszövetkezet nyíregyházi, Országzászló téri fiókját. Amikor előkerestem a szükséges iratokat, véletlenül kiejtettem a pénztárcámat, ám ezt nem vettem észre – írja olvasónk.

Forrás: illusztráció / pixabay

Elintéztem a dolgomat, és eljöttem onnan. Nem kevés pénz volt a tárcámban. Amikor rádöbben­tem, hogy nincs meg, két­ségbeestem, kis híján rosszul lettem, hiszen az SZTK-ban is jártam, buszon is utaztam már aznap. Egyszer csak csörgött a mobiltelefonom. A takarékszövetkezetből hívott egy hölgy, hogy menjek vis­sza, mert ott van a pénztárcám. Egy hölgy találta meg, Ibolya, aki rendszeresen megfordul abban a fiókban. Ő adta oda az ügyintézőknek, akik vették a fáradtságot, előkeresték a számlámat, és a rajta lévő telefonszámon ér­tesítettek. Hiánytalanul vissza­kaptam az értékeimet, mindezért nem tudok eléggé hálás lenni az ismeretlen, becsületes megtalálónak, illetve a takarékszövetkezet szintén lelkiismeretes dolgozóinak.

- L. Jánosné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában