szeretet és összetartozás

2019.12.13. 07:08

Családias hangulatban zárták az évet

Meghitt karácsonyi rendezvényt tartott az ízületi betegek megyei egyesülete a Jósa András Oktatókórházban.

Fotó: Ladányi Tóth Lajos

Az Ízületi Betegek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete a hagyományos karácsonyi rendezvényével zárta az évet a Jósa András Oktatókórház onkológiai épületének harmadik emeleti konferenciatermében.

Nincs betegség, magány

– A tagjaink többsége idős, egyedül élő beteg ember, akik a mai világunkban magányosak, ilyenkor különösen érzik a szerető család hiányát. E rendezvénnyel a közelgő ünnepek előtt szerettük volna rájuk irányítani a figyelmet. Egy meghitt, családias hangulatú délután megrendezése volt a célunk, ahol egy kis időre nincs betegség, magány, csak egymásra figyelő emberek – közölte Fullajtár Andrásné.

Az egyesület elnöke kifejtette: szerény vendéglátás mellett csendes beszélgetésekre, orvos-beteg, orvos-nővér és egészségügyi dolgozókhoz fűződő kapcsolatok erősítésére, bővítésére nyílt lehetőség.

– Reméljük, hogy sok idős beteg tagtársunkat sikerült megajándékozni a szeretet és összetartozás élményével. Fullajtár Andrásné köszönetét fejezte ki a reumatológiai osztály képviselőinek, dr. Bartha Attila főorvosnak, Molnár Ildikó gazdasági és gyógyszeres nővérnek, Lovasné Papp Máriának, a reumatológia rehab. II. megbízott részlegvezetőjének, Karasz Tímea gyógytornásznak, Papp Miklósné Katalin dietetikusnak, akik legjobb tudásukkal egész évben segítették a munkájukat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában