Új helyre költözött

2019.12.16. 08:31

Fotóstúdió a Nyírfa téren

Videotéka és térgaléria volt korábban, most a Sipeki Fotóstúdió költözött a Nyírfa térre.

A hagyományos zöld, élő karácsonyfa mellett hófehér- vagy akár „fényfával” is fotózkodhat

A Nyírfa téren éveken át videotékaként és térgalériaként is funkcionáló helyiség hosszú ideje üresen állt.

Új helyre költözött

A megyeszékhely frekventált helyén lévő, ékszerdobozra hasonlító építményben éveken át az enyészet volt az ­­úr – ennek vetett véget Sipeki ­Péter, aki pár hónap alatt élettel töltötte meg: a Nyír Plazából ide költöztette fotóstúdióját.

– Kicsinosítottam a gazdátlan helyet, ahol mindig valami aktuálissal, most természetesen karácsonyi dekorációval várom az érdeklődőket. Három karácsonyi kompozíció közül választhatnak azok, akik a családtag­jaikkal, a házi kedvencükkel vagy épp ismerőseikkel ­szeretnének fotókat készíteni. Akik ajándékvásárláskor tanácstalanok, ajándékutalványok közül is választhatnak – amelyek portfóliókészítésre, műterem­használatra, imázsfotózásra, családi fo­tózásra, műtermi ismeretek elsajátítására, „alapozó” vagy haladó fotósuli-részvételre is felhasználhatóak – fejtegette a stúdió alapítója, fotó­riporter kollégánk, Sipeki Péter, aki azokra is gondolt, akiket érdekel, izgat a fo­tózás, de nem tudják, hogy hova forduljanak: a stúdióban gyakorlat­orientált ­képzéssel várja az érdeklődőket.

Azt mondja, szeretné visszaállítani a hely térgaléria jellegét, így a jövőben szívesen adna teret a tehetséges és lelkes művészeknek is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában