motoros mikulások

2019.12.11. 14:00

Mikulások motoron (videó)

A Jósa András Oktatókórház kis betegeinek tették szebbé a napját a két keréken érkező alkalmi Télapók.

Különleges látvány fogadta a járókelőket vasárnap reggel az egyik bevásárlóközpont parkolójában: Mikulásnak öltözött motorosok gyülekeztek, sőt egy kis bemutatóval is megörvendeztették a kétkerekű járművek rajongóit. A látványos akció karitatív célt szolgált, a Nyír1 Bikers Motoros Alapítvány újra megrendezte jótékonysági felvonulását.

– A Jósa András Oktatókórház gyermekosztályára gyűjtöttünk adományokat, hogy javíthassunk a gyerekek életminőségén, hiszen elég nagy gond, ha Mikulás-napon betegek – mondta el kérdésünkre Karácsony Zoltán, a Nyír1 Bikers Motoros Alapítvány egyik tagja. – Tizenegyedik alkalommal rendeztük meg a jótékonysági felvonulást, ilyenkor mindig felbolydul egy kicsit a város: általában 100–150 motoros Mikulás tart velünk.

Boldoggá tették a gyerekeket

A motoros Mikulások akciója sok örömet hozott a nyíregyházi kórház kis betegeinek, egy édesanya a Levadászva csoportnak juttatta el nyilvános köszönőlevelét.

– Köszönetet szeretnék mondani a motoros Mikulásoknak, amiért ellátogattak, és elhalmozták ajándékokkal, szeretettel a beteg gyerekeket. Nehéz esténk volt, a három­éves kislányomnál előjött a kruppos köhögés, ami miatt sokadjára járjuk a kórházat – írta a portálnak Enyedi Lórándné.

– Szörnyű esténk volt, és mikor megláttam ezt a sok embert, hogy ennyi ajándékkal elhalmozza a kicsiket, nagyon jólesett. Mikor láttam a kislányomon a boldogságot, én is boldog voltam, hogy vannak még jó­lelkű emberek világon.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában