SZAVAZÁSÉRTÉKELÉS

2019.12.09. 13:29

Semmi kétség, egy túl szexi lányt várnak legjobban a nyíregyháziak

Múlt heti kérdésünkkel arra kerestük a választ, melyik előadót várja legjobban az adventi forgatag közönsége.

A végeredmény egyértelmű, a nyolcvanas évek magyar Samantha Foxa, a lány, aki szerelemre született, a kétszeres Emerton-díjas énekesnő, Zoltán Erika produkcióját várja a város leginkább.

Zoltán Erika
Fotó: archív

A sokat támadott, de népszerű énekesnő egyébként több mint 1 500 000 eladott hanghordozóval büszkélkedhet. Győzelmének mértéke tekintélyes, olvasóink 46%-a alig várja hogy a Mr. Hóemberre vagy a Casanovára csápolhasson a Kossuth téren.

Futottak még

Ne feledkezzünk meg a többi indulóról sem, hiszen a magyar popkultúra másik állócsillagát, a Ding-Dong megaslágert jegyző, örökifjú énekes-színészt, Csonka Andrást is sokan, szavazóink több mint negyede jelölte, mint kedvencét a forgatag zenei kínálatából.

Csonka András Fotó: mti

Hasonló eredményt ért el a hazai terepre érkező MÁZS, azaz Mészáros Árpád Zsolt, akit válaszadóink 22%-a fog biztosan megnézni, ha havazik, ha fúj, és együtt énekli a nyíregyházi művésszel például a Quando quando-t.

Mészáros Árpád Zsolt
Fotó: MTVA

A profi

Képzettségéhez és rutinjához képest talán kevesellhetjük Gájer Bálint szavazatainak számát, ugyanis válaszadóink mindössze hat százaléka nyomta meg az ő gombját. Fontos azonban elmondanunk, hogy az eredendően jazzénekes, swing stílusban utazó Fonogram-díjas énekes titkos favoritja lehet a mezőnynek, ugyanis dalai minden bizonnyal tökéletesen illenek majd a forgatag csodálatos hangulatához, fényeihez, illataihoz.

 

Gájer Bálint

Végül bármelyik fellépő mellett is döntsünk, mndenképpen érdemes kilátogatni Nyíregyháza főterére az ünnepi időszakban, hiszen idén különösen meghitt hangulatú és káprázatos fényekkel ellátott karácsonyi vásár várja az érdeklődőket.

 

MJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában