Mozaikkereső

2020.01.31. 07:18

Kisorsolták tegnap a Toyota Yaris autókat

A lapunkban is meghirdetett mozaikkereső játék népszerű volt, összesen 103.725 levél érkezett be, s ezek közül 8890 levelet a Kelet-Magyarország előfizetői küldtek vissza.

Kisorsolták az autókat

Forrás: MW

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

A megyei nyeremények után csütörtökön eldőlt, hogy az országos sorsoláson kikhez kerül a három Toyota Yaris személyautó.

A szerencse most a dunántúli előfizetőknek kedvezett: az egyik autót a Zalai Hírlap előfizetője, Marai Józsefné nyerte, a másik gépjármű tulajdonosa a Fejér Megyei Hírlap előfizetője, Tarjányiné Balázs Ildikó lett, míg a harmadik autó a Veszprémi Napló előfizetőjéhez, Magasházi Istvánnéhoz került.

A Kelet-Magyarország nyertes előfizetői nevét lapunk tegnapi számában közöltük, ők nagyon örülnek az 1 millió forint értékű Edenred kártyának, a laptopnak, a robotporszívónak, a wellness hétvégének és a háztartási robotgépnek. Tervezünk még hasonló játékot, számítunk előfizetőinkre, hiszen sohasem tudható, hogy Fortuna kire kacsint rá. Köszönjük a Kelet-Magyarország hűséges előfizetőinek, hogy velünk játszottak!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában