Új képzések

2020.01.28. 11:45

Új szakok indulnak a Nyíregyházi Egyetemen

Az új képzések január 31-e után jelennek meg a felvi.hu-n, a pótkötetben.

Új szakokra is vár jelentkezőket az egyetem

Forrás: KM-archív

A Nyíregyházi Egyetem újra meghirdeti az anglisztika, informatikus könyvtáros és pedagógia alapszakot mind nappali, mind levelező képzési formában – olvasható az intézmény honlapján. Lehet jelentkezni a középiskolai tanári szakképzettséget adó szakokra is magyar–testnevelés, magyar–matematika és matematika–testnevelés szakpárokon nappali és levelező képzésre.

Új képzésként jelenik meg az általános iskolai technika-, életvitel- és gyakorlattanár, a jövőben pedig a járműmérnöki alapképzési szak is duális formában teljesíthető.

Angol nyelvű képzések

Mérföldkőnek tekinthető az egyetem életében a nemzetköziesítés jegyében az angol nyelvű képzések meghirdetése mind a magyar, mind a külföldi hallgatóknak a következő szakokon: gépészmérnöki, zenekultúra, mezőgazdasági mérnöki és a biológia alapképzési szakokon. Angol nyelvű képzésként meghirdeti az egyetem légi közlekedési hajózó szakmérnöki szakirányú továbbképzést is.

Az új képzések január 31-e után jelennek meg a felvi.hu-n, a pótkötetben – áll az egyetem közleményében.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában