Lean program

2020.02.20. 11:27

A Lean programmal ismerkedett Japánban

A közelmúltban Japánban vett részt szakmai képzésen Kováts Dániel, a nyíregyházi Nyírlift Kft. ügyvezető igazgatója, akinek a tanulmányút iránt a PRIMOM Alapítvány Enterprise Europe Network tanácsadójától kapott információk alapján élénkült meg érdeklődése. Kováts Dániel az EU–Japán Centrumhoz nyújtotta be a pályázatát.

A jelentkezést követően hamarosan megszületett a döntés, ami értelmében azon néhány uniós vállalkozás csoportjának tagja lett, melyek támogatással vehettek részt Japánban szakmai képzésen. A Nyírlift ügyvezetője testközelből ismerkedhetett meg a Lean programmal, ami olyan vállalatszervezési, irányítási módszer, melynek célja vevőközpontúan, ugyanakkor hatékonyan biztosítani az erőforrások optimális felhasználását, a lehető legkisebb veszteség mellett. Kováts Dániel számára a japán tanulmányút nemcsak szakmailag biztosított jelentős fejlődést és újszerű tudást, hanem eredményeként új üzleti kapcsolat alapjait is sikerült lefektetnie egy ott megismert, leendő partnervállalkozás vezetőjével.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában