Büntetőfeljelentést tettek

2020.02.29. 13:24

A testület nem fogadta el a beszámolóját

A képviselő-testület pénzügyi szabálytalanságok miatt ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tett.

Mint arról lapunkban is beszámoltunk (Kelet-Magyarország, 2020. február 24. és 25.), Beregdaróc polgármestere, Pálinkás György lemondott posztjáról, s mint kérdésünkre elmondta: egészségi állapota miatt döntött így.

Rendkívüli testületi ülések Ezzel kapcsolatban az önkormányzat közleményt adott ki, melyből kiderül: Beregdaróc Község Önkormányzatának képviselő-testülete február 4-én kezdeményezte rendkívüli képviselő-testületi ülés összehívását. A rendkívüli testületi ülést február 17-én tartották meg, melyen a polgármester beszámolt a folyamatban lévő, elnyert pályázatokról, a pályázatok pénzügyi helyzetéről. Ezt a beszámolót az ülésen megjelent testületi tagok egybehangzó szavazattal utasították. Ezt követően a polgármester február 21-én írásban lemondott tisztségéről.

Újabb rendkívüli képviselő-testületi ülésen, még azon a napon a testület elfogadta a lemondást, és ezzel egy időben (az addig feltárt törvénysértések és pénzügyi szabálytalanságok miatt) ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tett – olvasható Tánczos László alpolgármester szerkesztőségünkhöz eljuttatott tájékoztatójában.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában