Esküvői kiállítás

2020.02.06. 09:48

Álompár: jöhet a lagzi!

Százötven vendéget várnak esküvőjükre az Álompár verseny győztesei.

Fotó: Dodó Ferenc

Mint ahogy arról beszámoltunk: lapunk, a Kelet-Magyarország a múlt hétvégén rendezte meg az Álompár esküvői kiállítást, ahol a hagyományoknak megfelelően megrendeztük az Álompár vetélkedőt is. Öt pár versengett a nyereményekért, a győzelmet pedig Gulyás Renáta és Szilágyi Sándor szerezte meg.

A fiatalok tavaly ünnepelték a tizedik évfordulójukat, Sándor ekkorra időzítette a lánykérést is. – Egy ügyességi lovasversenyen voltunk, amikor a hangosbemondóban meghallottam a nevem, és hogy várnak a pálya közepén – mondta Renáta.

– Sanyi állt ott, egy border collie kutyussal, amilyet régóta szerettem volna. Meghatódtam, amikor a nyakörvről lekerült a gyűrű, és Sanyi megkérte a kezem. Természetesen igent mondtam – elevenítette fel a megható pillanatokat a fiatal lány.

Jól fog jönni a pihenés

A fiatalok augusztus 29-én kelnek egybe, innen számolják ugyanis a kapcsolatuk kezdetét, amikor egy K1-es mérkőzésen elcsattant az első csók. – A helyszín és a ruhám már megvan, de sok szervezést igényel még az esküvő, ahová 150 vendéget várunk – árulta el Renáta, aki szerint a kiállítás remek lehetőség volt arra, hogy tájékozódjanak.

A fiatal nyertesek a nászúton is gondolkoztak már. Téli utazást terveznek, hiszen mindketten szeretnek síelni. Azt mondják, a hosszú kapcsolatuk titka abban rejlik, hogy mindent meg tudnak beszélni. Ilyen a gyermektervezés is, melyben szintén közös állásponton vannak. Két vagy három gyereket szeretnének, akár már a közeli jövőben – mondták, és a versenyről is meséltek.

– A kedvencünk az a feladat volt, amikor a Kelet-Magyarországból kellett kreatív módon elegáns ruhakölteményt készíteni – mondta a vicces feladatról Renáta.

– A verseny előtt nagyon izgultunk, de a színpadra állva ez elmúlt, talán a versenytársak izgalmát látva éreztük, nem vagyunk egyedül az érzéssel. Nagyon örülünk a wellnesshétvégének, ami az első díj mellé jár. Sokat dolgozunk, így jól fog jönni a pihenés – mondták.

UL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában