És szerinted mi hiányzik a városból?

2020.02.17. 14:58

Mi az, ami nincs Nyíregyházán, de lenne rá igény? – tette fel valaki a kérdést a neten, és durván felpörgött a téma

Sőt, a Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban még mindig sorban érkeznek a kommentek – jelenleg 268-nál tart, de hol van még a vége. A válaszokból szemezgettünk.

Forrás: illusztráció

Vidámpark és IKEA – írta egy hozzászóló, valaki más inkább sztiptízbárt hiányol a városból. Természetesen a kisvonat és a villamos sem maradt ki a felsorolásból, illetve volt, aki több nyilvános wc-t szeretne látni a városban.

Olyan pékség, ahol asztalnál rendesen reggelizni lehetne, nemcsak pékárut – írta egy hozzászóló, és máris kapott 14 lájkot a kommentje. Van, aki macskás kávézót szeretne a megyeszékhelyen látni, ahol cicák társaságában lehet elfogyasztani az italt.

Normális szórakozóhelyek, állatbarát helyek – írta egy másik kommentelő.

Akadt persze, akivel elszaladt a ló, és időgépet, vagy ingyenes sörözőt képzelne el Nyíregyházán.

Vadvizi evezés, szelídvizi evezés, vad- és szelíd szabaduló szoba, akasztófa, máglya, máglyarakás, tengeralattjáró, tengerfelettjáró, villamos, (...) anyám tyúkja, kilátó, idő, pénz, fáradtság, sasfütyülős mormota, Ka-26, normális és nemnormális emberek... sorolhatnám az igaziakat is, de meghalni sincs időm... – írta egy vicces kedvű hozzászóló.

Valaki más ennyire vágyna csak: „színvonal, kultúra, emberség, türelem, megértés”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában