Ulti

2020.03.19. 09:28

Elhalasztották a második fordulót

Március elején Tiszabercelen kezdődött el a Nemzeti Ultibajnokság 2020-as sorozata: a társasági ulti első, regionális selejtezőjét rendezte meg a Tisza­berceli Szabadidő Egyesület.

Március elején Tiszabercelen kezdődött el a Nemzeti Ultibajnokság 2020-as sorozata: a társasági ulti első, regionális selejtezőjét rendezte meg a Tisza­berceli Szabadidő Egyesület. A megnyitót Muzslai Róbert, a Magyar Ultiszövetség elnöke tartotta. Tájékoztatást adott az előző év tapasztalatairól, beszélt az idei feladatokról. Kiemelte, hogy a tavalyi évtől egy bajnoka van az ultinak, mert sikerült egy szövetségbe tömöríteni az ultisokat Győrtől Nyíregyházáig. A tiszaberceli versenyen ötvenöt igazolt versenyző vett részt többek között Debrecenből, Nyíregyházáról, Kisvárdáról, Sárospatakról, a helyi színeket hét játékos képviselte. A színvonalra jellemző, hogy országos bajnokok, az Év Játékosa díj kitüntetettjei és a szövetség elnökségének tagjai is helyet foglaltak az asztaloknál. A játék 7 fordulóból, 15-ös leosztásból állt.

Kiváló verseny volt!

Az eredményhirdetésen a debreceniek örülhettek leginkább, mert Zoltainé Mártika győzött Papp Sándor és Keksz Kálmán előtt. Kisvárdának, Tiszabercelnek és Nyíregyházának egy-egy helyezés jutott Mészáros Károly, Bur Béla, illetve Soós Bálint révén.

– Minden feltétel adott volt a kiváló lebonyolításhoz, az ellátásról a szabadidő-egyesület gondoskodott. Az eredménytől függetlenül mindenki elégedetten távozott, és akkor még nem tudtuk, hogy a Nyíri Fészekbe tervezett második fordulóra az ismert okok miatt bizonytalan ideig nem kerül sor. Addig is a számítógéppel szorgalmasan gyakorolunk – tájékoztatta lapunkat Száraz László, az egyesület elnöke.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában