NAV licit

2020.03.02. 13:58

Induljon a tavasz olcsó, használt autókkal!

Nincs most túl nagy választék, csupán két autóra lehet licitálni a NAV-nál Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ám megmutatjuk a Hajdú és a Borsod megyei választékot is, elvégre azokért sem kell túl sokat utazni.

Forrás: NAV

Katt a fotóra több infókért!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kínálat:

Opel ASTRA GL 1.4

Jelleg: NORMÁL. Környezetvédelmi osztály: Euro II. Sebességváltó: Mechanikus/Normál. Pótkerék.

Ford GALAXY

Jelleg: NORMÁL. Környezetvédelmi osztály: Diesel-Euro III. Sebességváltó: Mechanikus/Normál. motoros tükrök, 4 db elektromos ablakemelő, 4 db könnyűfém keréktárcsa, vonóhorog, antenna, tetőcsomagtartó. 6 db (gumi) szőnyeg. 2 db kulcs, 1 db távirányító. Forgalmi engedély alapján a fóliával bevont jármű fényezett alapszíne: fekete.

Hajdú-Bihar megye:

Seat Ibiza 1.0 E

„A jármű nem üzemképes, az akkumulátor le van merülve. Az első lökhárító törött. A jobb oldali lökhárító meg van húzva. A sárvédők korrodáltak. A hátsó bal oldali sárvédő benyomódott. A motorháztető jobb és bal oldala és a hátsó ajtó fel van matricázva.

A jármű okmányai és rendszáma a Hajdúszoboszló Járási Hivatalában található.”

Borsod-Abaúj-Zemplén megye:

Renault Mégane 1,5 DCI

„A gépjármű pontos műszaki állapotát megállapítani nem tudtuk. A je sárvédő sérült, a karosszérián karcolások találhatók. A belső kárpit elhanyagolt. A forgalmi engedély, a törzskönyv és a rendszám az illetékes okmányirodában leadásra került. Árverezés előtt a megtekintés ajánlott.”

Ford Transit

A jármű forgalmi engedélye és törzskönyve hiányzik.

A jármű műszakilag, esztétikailag erősen elhanyagolt. Többek közt: több helyen korrodált, jobb hátsó lámpa törött, hátsó ablaktörlő hiányzik, ajtó kilincsek hiányoznak, ajtó zárak nehezen, vagy nem zárnak. Hátsó ablak hiányzik. Kárpit szakadt, kopott, koszos, hiányos. Motorháztető sérült, törött, hűtőrács hiányzik.

Opel Astra H

„A gépjármű pontos műszaki állapotát megállapítani nem tudtuk. A forgalmi engedély és rendszám az illetékes okmányirodánál leadásra került. A jobb első lökhárító és a bal első ajtó sarok kissé hajlott. A csomagtartó nem nyílik.”

Ford Transit

Vonóhorog.

Tolóajtó ablaküveg hiányzik, generátor hiányzik.

Erősen korrodált, több helyen karcok, benyomódások láthatóak. Műszakilag, esztétikailag erősen elhanyagolt, megtekintése ajánlott.

Peugeot 406 2.2 HDI Supreme

„A gépjármű motorházteteje sérült, kavicsfelverődéses. Jobb első sárvédő korrodált, jobb hátsó lámpa sérült. A jármű rendszámtáblái a miskolci Okmányirodában leadásra kerültek.”

Mercedes Vito 112 CDI

„A gépjármű motorházteteje sérült, kavicsfelverődéses. Jobb első sárvédő korrodált, jobb hátsó lámpa sérült. A jármű rendszámtáblái a miskolci Okmányirodában leadásra kerültek.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában