Pofátlan szabolcsi parkolások

2020.04.21. 12:07

A kisvárdai duó duplán láthat, talán azt hiszik magukról, összesen négyen vannak

Gondolkoztál már azon, mi lenne, ha kettő lenne belőled?

Mit csinálnál, ha egy nap hirtelen megduplázódnál, akár egy amőba?

Együtt élnél magaddal, el bírnád viselni saját magadat? Kihasználnád a helyzetet? Az egyik éned a megszokott módon élné az átlagos életedet, míg a másik éned elindulna, és kiélné magát? Persze az neked mire lenne jó? Vagy akkor felosztanátok egymás között, hogy az egyik nap ez az éned éli a megszokott életedet, míg a másik éned, akiről senki nem tud, kiéli magát, szórakozik, kirándul?

Lássuk be, problémás és ijesztő helyzet. Ennél talán már csak az lenne elbaltázottabb szituáció, ha nem is duplázódnál meg, de azt hinnéd magadról, hogy mégis két ember vagy: és míg lógsz a munkahelyedről, mert mondjuk mulatod valahol az időt, azt képzeled, hogy eközben a másik éned elvégzi a feladataidat, pedig nem.

No. Kicsit elkalandoztunk.

Egy a lényeg: ismét megcáfolnánk, hogy csak Nyíregyházán akadnak gondok a parkolással, ezúttal egy kisvárdai fotóval, amit olvasónktól kaptunk. A fotón látható autók vélhetően azt hiszik magukról, megduplázódtak, így bár 2-en vannak, 4 parkolóhely jár nekik.

[gravityform id="4" title="true" description="true"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában