visszajövök

2020.04.17. 07:10

Kampányfilm készült: közös erővel sikerülhet (videó)

Rendhagyó turisztikai kampányfilmet készített a Magyar Turisztikai Ügynökség, amelyben a Bagossy Brothers „Visszajövök” című dala hallható.

Az ügynökség azt üzeni Magyarországnak, hogy senki se adja fel a reményt, hiszen sikerrel fogjuk leküzdeni a jelenlegi nehéz helyzetet, és újra útra kelhetünk a csodás hazai úti célok felé.

„Nem tudjuk, hogy pontosan mikor ér majd véget ez a mostani helyzet, de biztosan tudjuk, hogy egyszer vége lesz, és ez a tudat erőt ad. Addig is türelemre, kitartásra van szükség, és arra, hogy vigyázzunk egymásra. Nemsokára visszajönnek még a közös felfedezés és a családi utazás felejthetetlen élményei” – olvasható Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója gondolata a szervezet honlapján.

„Februárban még azt gondoltuk, hogy áprilisban arról szólnak majd a kampányaink belföldön, hogy mindenki induljon el, és fedezze fel az országot, azokat a rejtett kincseket, csodákat, amelyek mindenhol ott rejtőznek. Azóta minden megváltozott, nemhogy új fejezetet kell nyitni a turizmusban, de egy teljesen új könyvet kell írni.

A mostani kampányunk ugyanúgy szól a rendkívül nehéz helyzetbe került szakmának is: nekik is üzenjük, és üzenem személyesen is, hogy visszajön még a fejlődés és a virágzás korszaka a turizmusban” – mondta Guller Zoltán.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában