Fogászati alapellátás

2020.04.20. 14:00

Polgármesteri „vizit” – a sürgősségi fogászaton

A járványügyi helyzet miatt március 30-ától a hétköznap nyújtott fogorvosi sürgősségi alapellátást kizárólag az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság Nyíregyháza, Szent István utca 14. szám alatti épületében, az 1. emeleti 23-as rendelőben minden munkanap 8–14 óráig lehet igénybe venni. Telefonszám: 06-20/6699-315.

A sürgősségi fogorvosi rendelőben

Fotó: Szarka Lajos

A nyíregyháziak a saját körzeti fogorvosukkal előzetesen egyeztetve, a véleményüket kikérve kereshetik fel a sürgősségi fogorvosi rendelőt, ahol a betegek előzetesen egy kötelező gyorsvizsgálaton esnek át, ami testhőmérséklet-mérésből és protokoll szerinti kikérdezésből áll.

Ugyanezen a protokollon esett át dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere is, aki személyesen tájékozódott a sürgősségi fogászati alapellátás megszervezéséről pénteken.

A Szent István utcai rendelőintézetben Csikós Péter, az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság igazgatója és dr. Karácsony Éva fogorvos, címzetes főorvos fogadta és mutatta be az eljárásrendet – tudatta a városháza sajtószolgálata.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában