Őrület!

2020.04.09. 11:00

Veszélyes trend terjed! Direkt köhögték le 3 éves kislányt a tinik Nyíregyházán?

Miközben az egész világ és Magyarország is a járvány megfékezéséért harcol, a Bors információi szerint pár ember elképesztően veszélyes játékot űz: direkt köpködnek vagy köhögnek le mit sem sejtő járókelőket az utcán...

Forrás: illusztráció / shutterstock

A Bors beszámolt róla, hogy egy idős házaspár a Nemzeti Színház közelében sétált a Duna partján, amikor egy jól szituált 30-as éveiben járó férfi odalépett hozzájuk és direkt a férj arcába köhögött, majd mint aki jól végezte dolgát, nevetve odébbállt, Pécsett pedig egy buszsofőrt egy elégedetlen felszálló a védőkordont átugorva leköpte. A járatot azonnal lezárták, fertőtlenítették, a sofőrt pedig megvizsgálták, a köpködőt pedig elkapták.

Egy nyíregyházi anya pedig arról írt, hogy három éves kislányát köhögte le egy tinilány banda, amikor a zebránál álltak, majd ők is kacagva elrohantak.

- Ha valaki kifejezetten azért köpköd, vagy köhög, mert azt a látszatot kelti, hogy fertőzött, ami más életét, testi épségét vagy egészségét sérti, és ezzel félelmet kelt másokban, az zaklatásnak minősülhet, ami két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő – nyilatkozta a Borsnak dr. Vidákovics Béla nyíZsolt ügyvéd.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában