újraindul az élet

2020.05.19. 15:02

Újranyit a régiségpiac is

Döntöttek a Jósavárosi Régiségpiac újranyitásáról, többkapus beléptetésre és helypénzes árúsításra is lesz lehetőség a piacokon.

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere a mai napon határozatban rendelkezett, miszerint a Jósavárosi Régiségpiac június 2-ától újból nyitva tarthat a veszélyhelyzet kihirdetését megelőző nyitvatartási rend szerint.

Az üzemeltető NYÍRVV Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a Korányi F. utcai Régiségpiac leghamarabb június 7-én fogadja újra az árusokat és a vásárlókat.

A határozat arról is rendelkezik, hogy május 20-ától a NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett valamennyi piac területén engedélyezett és lehetőség nyílik a többkapus beléptetésre, valamint június 2-ától engedélyezett a helypénzes árusítás is.

A polgármester felhívja mindenkinek a figyelmét, hogy a szájmaszk viselése a NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett valamennyi piac szabadtéri árusító területein árusoknak és vásárlóknak a veszélyhelyzet megszűnéséig fokozottan ajánlott.

A 65 év felettiek a délelőtt 10-12 óra közötti időintervallumban kereshetik fel továbbra is a piacokat – olvasható a közzétett határozatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában