Szörnyű...

2020.06.15. 15:03

Csak nem? Rejtélyes tetem bukkant fel a hídnál...

Mint arról korábban beszámoltunk, eltűnt egy ló Terem községnél, a Maczkó Vadmanufaktúrából, miután legelés közben valamitől, vélhetően valamilyen az erdőből érkező zajtól megijedt. Ezeket a különös pillanatokat egy kamera is rögzítette.

Forrás: Facebook / O. Dávid

A keresés azóta is tart, sajnos eredménytelenül, majd úgy tűnt, szörnyű végkifejlete lett az ügynek, amikor a sárospataki hídnál felbukkant egy sötét pej ló teteme...

„A sárospataki híd lábánál van egy sötét pej ló, fekete nyírott sörénnyel... Valószínűleg nem régen pusztulhatott el... Nem gondolnám, hogy messziről jött, mert nincs felpüffedve... Osszuk meg, biztosan keresi a gazdája szegényt...” – írta a fotó feltöltője a Facebookon.

Fotó: Facebook / O. Dávid

Ám úgy tűnik, nem a Terem községnél eltűnt lóról van szó, hanem egy különös véletlenről: az állat gazdáját többen is megtalálták már a sárospataki fotóval, ám szerinte nem az ő lovuk teteméről van szó.

Az eltűnt szabolcsi lovat azóta is keresik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában